Telovýchovná jednota

vychováva telo.


Od 21. juna 2010

Memoriál Ivana Prokopa

20,6 km dlhý lesný beh, na ktorom nesmel chýbať Flegmo, keďže pretek je súčasťou Malokarpatského pohára v lesnom behu, v ktorom tento rok stále siaha na bedňu. Po tomto preteku je na treťom mieste a ak sa nemýlim, tak už ostáva len jeden pretek. Dynamo drží palce!

Dátum a čas: 24.10.2010

Miesto: Pezinok, Kučišdorfská dolina

Zúčastnili sa: Flegmo, Martin G.

Borisov zápis: Další zo série lesných behov v Malých Karpatoch. Štart aj cieľ boli v príjemnom prostredí Kučišdorfskej priehrady neďaleko Pezinka. Trať bola pekná jesenná, pod popadaným lístím sa však miestami strácali lesné chodníky. Orientácia tak bola o dosť náročnejšia. Nestačilo celý čas čumieť pod nohy a bolo treba nadväzovať očný kontakt s fáborkami. Tých mohlo byť o čosi viac, o čom svedčí aj dosť veľký počet poblúdených duší. Výsledky preto treba brať s rezervou, lepšie dopadli tí, čo mali čas obzerať sa kade-tade po šípkach a iných lesných plodoch. V cieli čakalo bohaté menu (chlieb s masťou, koláče, guľáš, cestoviny, ovocie, kekse..), zamrzela len absencia poriadneho ionťáku a kedže nablízku nebola žiadna krčma, bolo sa treba uspokojiť s Gatorade. Inak super, oplatí sa aj nabudúce.

Výsledky: 241010_prokopov_mem_v.xls

A tu sú celkové priebežné výsledky, kde vidieť Flegmove doterajšie úspechy. No a samozrejme je nás tam viac, treba hľadať mkphb10_v_1.xls

Autor: krb, Boris

Späť