Telovýchovná jednota

vychováva telo.


Od 21. juna 2010

Vianočný beh mesta Lučenec

Už dlhé roky (43) sa vždy na Štefana ráno chodia bežci z Novohradu prevetrať do ulíc Lučenca. Na výber sú tri rôzne trate. Všetky sa krúžia na tej istej trase. Pre väčšinu Dynanma sa síce jedná o beh s vyhranenou lokalitou (tzv. "v prdeli"), ale do pozvánok ho dávam, lebo je dobrý a niekto tam snáď pôjdeme (napriek či vďaka tomu, že večer predtým máme tradičnú stretávku zo strednej).

Bežcov poháňa vždy nejaká miestna kapela (v mieste štartu bežíme rýchlo, nech sme od nich čím skôr čo najďalej), po celom okruhu nás sprevádza vysoko akčný komentár nejakej panej z mestského rozhlasu a promo v cieli si zvykne prísť spraviť aj istý známy miestny zabávač ("Všetko by to bolo skvelé, ale prečo to ten blbec celé, všetko by to bolo skvelé, ale prečo to ten Jožo Pročko moderoval").
Po dobehnutí je pre štartujúcich nachystaný obed v reštaurácii Orava so zaručene "príjemnou" brigádnickou obsluhou. Počas jedenia prebieha vyhodnotenie podujatia pod taktovkou multilinguálneho moderátora (len tá slovenčina mu nie vždy ide).

Dátum a čas: 26.12.2010 (nedeľa) o 10:00

Miesto: Lučenec - Masarykova ulica

Dĺžka: 5, 10, 20 km

Zúčastnia sa: Flegmo, pekko, Elvo

Tu je linka na propozície Propozície ako doc

Autor: pekko

Späť