Telovýchovná jednota

vychováva telo.


Od 21. juna 2010

Janka Ch. vymyslela a napísala:

Cafte kamosssi,

xeli bz ste ist na nejaky spolocny vknd na hory, zaturistikovat si, zasmiat sa a poriadne najebat? ak ano, dajte vediet, mohli by sme dat zas cervenec, kedze sivy vrch sme stale nepokorili:) alebo potom vyskusat napriklad ziarsku chatu.... terminy> vknd po cross behu : t.j.15-17 (ale viem,ze miko nemoze) alebo ten dalsi > 22-23 musim este zistit , dokedy su chodniky otvorene,ale tak horske chaty a podobne su celorocne...treba ratat s tym,ze uz bude na horach chladnejsie a treba lepsie vybavu....ti co nemaju a chcu ist, mozu udziacat teplo v kozube na chate;) dajte vediet, kto by chcel , pripadne nejaki dasli kamosssi a daco zorganizujeme;)
tesim
tajomnicka Janka Chytilova

Ahojte,
pocuvajte, na tej chate borisov sa neda,ale na tej smerkovici to je f poho, len sa trochu bojim,ci vam nevadi cena 15 ere na noc , hm? ak ste s tym ok, tak to rezervujem aj na sobotu....potom by nas vknd vyzeral takto

1) hlavne sme spolu;) 2) v sobotu by sa slo na tu chatu Borisov (cca 3 hodky), kto by chcel vyslapali by sme si este hodku na kopec (to si vymyslam,ale daky kopec by tam mal byt) 3) pekne sa vratime na smrekovicu, tepla voda,teplo vsicko 4) v nedelu dalsia daka mensia tura.....sme vo fatre, asi tam nebude len jedna tura mozna:)

v pripade zleho pocasia, zoberieme spolocencke hry, napriklad Aktivity;) ti co poznaju vedia,ze je to po prdeli , zahrame sa, zabavime, popijeme(toto plati aj v pripade pekneho pocasia;) a tak... takze suhlasko?;)dajte pls vediet asap, nech zabukujem aj sobotu, thnks;)

j

Dátum a čas: 15.-17.10.2010

Miesto: Veľká Fatra

Zúčastnia sa: Chyta, Maco, Zaki, Nada, Soky, Vica, Krb, Evka, Pekko, Jano.

Autor: Janka + krb

Späť